On sopar a Torroella de Montgrí? 5 llocs cèntrics que no et deixaran indiferent

On sopar a Torroella de Montgrí? 5 llocs cèntrics que no et deixaran indiferent

Recórrer els carrers de Torroella sempre és una bona idea. Impregnar-te de la seva essència, de la seva història, del seu passat, de la seva cultura… viure la Vila de ben a prop i sentir que en formes part. Però també hi ha una altra manera de viure el poble, i és a través del paladar. En aquest article et proposem 5 llocs diferents on pots anar a sopar a dins del mateix poble, sense necessitat d’haver-te de desplaçar massa i així poder gaudir dels diferents locals i de la seva gastronomia.

  • La Sala

Coneguda històricament per la Sala del Cinema. Ubicada al costat del Cinema Montgrí, antigament era la sala de ball de la gent del poble. Actualment, i des de fa uns anys, és un dels bars/restaurants més emblemàtics de Torroella. Tens l’oportunitat d’anar-hi a dinar, a sopar, a prendre alguna cosa a mitja tarda… Tenen zona interior i una terrassa espectacular que et fa estar molt a gust els dies d’estiu. Tapes, carn de primera qualitat, peix, amanides… aquí hi pots trobar gustos per a tot! I a més, és el bar que dona vida nocturna al poble durant els mesos de tardor i hivern! Visita imprescindible del poble, no només per poder reviure la història que s’amaga dins d’aquest indret, sinó també per la seva bona carta i poder-te sentir com a casa.

  • Nafent

Bar ubicat al mig del Passeig de Catalunya, la rambla principal del poble. En aquest bar tant pots anar a prendre alguna cosa a mitja tarda, com a mig matí. Pots dinar-hi, sopar-hi i fins i tot esmorzar. Entrepans, plats combinats, torrades boníssimes amb noms d’indrets emblemàtics de la zona… Un lloc autèntic situat en un lloc de pas que fa que hagis de parar tant sí com no A més, també hi pots veure els partits de futbol! Tenen taules a dins, a una terrassa interior molt acollidora i taules al mig de la rambla que li donen vida.

  • Tot Ric – Ca l’Argentí

Empanades argentines molt bones i pizzes amb un toc característic al mig del Passeig principal de Torroella de Montgrí! Tens la possibilitat de menjar a dins (tot i que hi ha poques taules), a fora amb taules i cadires al mig de la rambla i també per emportar a casa. Gran varietat també de postres casolanes. Un menjar diferent del poble per aquells que els vingui de gust provar coses noves.

  • La Boheme

Ubicat a la coneguda Plaça el Peix (Plaça Pere Rigau). Local amb molta història també. Antigament, era una pastissera amb molt de renom al poble (Pastisseria Casellas) i encara en conserva la seva essència. Aquí, no només pots sopar, sinó que tenen obert des de primera hora del matí fins a les 22:30h aproximadament, donant-te un gran ventall de possibilitats al llarg del dia per poder-hi anar a treure el nas. Amanides, tapes, hamburgueses… apte per a tots els gustos. Possibilitat de menjar a dins o a fora i oberts durant tot l’any.

  • El Cruixent

El lloc ideal de Torroella on anar a esmorzar (tenen una gran varietat de cafès, tes, sucs de fruita naturals, infusions, esmorzars dolços i salats…) i també per aquells que tenen ganes de sopar d’horeta i fer una barreja entre el berenar i el sopar. Hamburgueses, entrepans vegetals, creps salades i dolces, plats combinats… Tenen obert tot el dia, per tant, també hi pots dinar i berenar. Es nota l’amor que els amos hi posen en totes les coses que fan! A més, es troben en un petit carreró que uneix les dues places principals del poble i et permet estar completament cèntric i viure la vida local.

Tags: